Dagens Video :) Oj menar gårdagens ;)



Hahaa, BLev borta och glömmde och slänga in dagens Video. Så Videon kommer lite sent men ändå, Han sjunger denna låt som bäst :) Lyssna bara :)

Kusin

Heej alla!
Vill be om ursäkt om ni fick konstiga kommentarer igår eller såg de konstiga inlägget min kusin skrev. Skulle gå och drika och då börja han och skriva massa konstiga grejer till olika folk med mitt namn och de! S¨å förlått om ni fick ngn av de konstiga kommentarerna.!

Jag ska börja med dagens bild och dagens VIdeo undrar om de är en braa idee? / D

Video



Videon blev inte så braa men de får bli som de blir Jag älskar er Alla Fans!! <33 

Asse, Kani <33

Heej Alla!

Ville bara börja med och tacka Asse & Kani Skiit fiin bild med alla fansen och tack för att jag fick va med :)
Alla på bilden var så söta :) Så Asse & Kani jätte finnt jobb & TACK :)

Och sen förlåt lovade att sätta in bilder från operationen men kunde inte hela min släkt va hemma hos oss och jag fick gå och lägga mig i mitt rum. Men de kommer snart kan inte lova när.!

Ni kan väll kolla in dessa blogger de är jätte fina! Och skriv gärna kommentarer oxå!!

Först så det ju Asse, hon har en jätte fin blogg och hon skriver fina texter så kolla in den!
http://assejasselovesrabihjaber.blogg.se/

Och sen är det Kani :) Hon har en jätte fin blogg!!
http://loverabihjaber.blogg.se/

Och Såkart Eddie oxå, Wee Saknar hnm skiit mkt!!
http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/author/eddie/

Och sen är det super söta Rabih :) Saknar hnm skiit mkt de va typ 20 dgr sen jag träffa hnm!!! <333
http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/author/rabih/

Och sen är det Devins blogg. Man blir på Humör när man läser hans blogg :)
http://devin.nu/

Och den sista bloggen. De är min bästa väns blogg älskar henne och kommer alltid och göra det!!
http://daaliiah.blogg.se/

Hoppas ni tar en titt för ni kommer inte ångra er!!

Och en grej till de e många som besöker men inte skriver en kommentar!! Hoppas ni gör det från och med nu. Älskar er alla!

Och Speciellt EDDIE & RABIH!! Hoppas ni kommer snart till UPPSALA!















FÖRLÅT!

Hej Alla!
Förlåt har inte kunnat Uppdaterar (felstavning) Bloggen! För att jag var i sjuk huset igår från kl 08:00 till 17:00.
Opererat mig, Måste gå med krykor nu! Sjukhuset va så tråkigt 2 gng så tänkte jag springa från sjukhuset! SKa berätta lite. Först så kom vi till sjukhuset så börja de och bedöva mina händer hadepå bedövning tills operation. SÅ typ 5 i 10 så gick  jag ner till neder våningen på sjukhuset för att min mosters son låg oxå på sjukhus! Vi fråga läkaren om vi fick gå ner hon ba aa jag ringer er när de e er tur för operation vi ba ok. Tills vi kom fram till min moster så ringde de! Så jag fick springa upp igen hon gav mig grejer så att jag skulle duscha sen sa hon din  operation är om 20 min. Så jag duscha och sen sprang till sängen så gick vi till operation salen. de va lång väg tills jag kom fram. De gav mig tabletter och sen fråga om jag blev snurrig? Jag ba nej hon ojj. Så de la in nålar in i mina händer eller hur man säger det. sen de gjorde fel. Så la de på andra handen den åkte in sen hon ba dian dian. kunde inte svara fick ont i huvudet- Hon la in en sladd in i sprutan de va som om hon blåste upp mitt huvud. Så jag svimma där. Sen så berätta min pappa att innan hon lägga den här grejen på din mun så hade du svimmat. så  typ operationne tog 1 timme sen så kom min mamma och pappa till uppvakning. DÄr jag låg och sov hahaa svär på allt drömmde om Rabih :) Sen så hände de något så jag vakna och ba fråga var är jag? När jag kolla fram så såg jag vanligt men när jag kolla åt sidorna så såg jag två av samma person. Sen tog de mig till mitt eget rum. De hämde glass och tabletter för smärtan. Så klokan var 12:30 när jag va i mitt rum. kl4 så frågade jag efter min läkare för att kunna gå hem. han kom inte tills kl 5, Fick  Krykor. Hade tröttnat skiit mkt. När jag opererades 1 timme efter vill e jag gå hem de lät inte mig :( Så tog min IPOD och lyssna på RABIHs låtar :) SEn fick vi komma hem nästan hela släkten kom hem till mig. Men jag sov från kl 7 till 11 vakna åt en apelsin och somna om. Aah och nu sitter jag och bloggar :) Måste draa snart men de kommer bilder senare.

Jaa!



Fin eller?

..

Heej Alla Håller på och fixa bilder just nu! Säg till om ni vill ha hjälp med ngt :)
Ni kommer få smakprov på en bild snart hoppas ni gillar den!
Idag ska jag till stan och sen kanske till bio och kolla på FARSAN de verkar bra! FÖr den ligger 1:a före AVATAR & VAlentine´s day. Måste hinna allt detta innan jag opereras imorgon! :)



 

Hoppas ni gillar bilden om ni håller med mig SKriv en kommentar! :) Älskar er! SKriv in en kommetar i RABIHS Ellelr EDDIEs blogg! De skulle bli glada :) Och kanske en i Devins blogg oxå! / PUSS & KRAM

...

Gjorde en tävling för en stund sen man skulle se vem man va från idol Och gissa vem de blev som svar? Jo, Rabih!! Så här va svaret : Flest C = Rabih!
Du är lugn, snäll och en kul typ. Du älskar att få andra att skratta och du skrattar gärna själv. Det räcker med ett leende från dig för att andra ska bli på bra humör. Du gillar både sport och musik och är duktig på båda sakerna. Lugna låtar är din melodi.


Så Glad!!

TackFilm



Heej alla det var min tackvideo till Rabih :) _He´s my Hero :) Rabih finns!! Komemr alltid vara vid din sida vad som än händer :) / D Puss & Kram

Aah!

Heej alla!

Finns en kille på facebook som kallar sig Rabih Jaber. Skriv inte personliga brev till hnm, för de är inte han!

Sen så Saknar jag Rabih & Eddie Skiiit mktt!!!!

Vill att de ska komma tbx till Uppsala innan måndag :)

SKriv gärna en kommentar till de!

Rabihs Blogg:
http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/author/rabih/

Eddie Blogg:
http://www.katrinsgoodiebag.se/blog/author/eddie/

Och en till kille som ni kansek borde ta och kolla in hans blogg De är Devin, Hans blogg är bäst, Bara du har tråkigt så gå in på hans  blogg så kommer du på bättre humör!

Devins Blogg:
http://devin.nu/

Okey ska snart till skolan, Så Byee! / D Puss & Kram <33


Synd!

Heej Alla Tycker verkligen synd om Rabih, Några/Någon håller på med hnm på hans blogg med namnet Anonym! De är braa att han inte tar emot sig för de finns några som gör dig så de slutar med de de håller på med! MEN Alla ni som håller på med Rabih Skriv så mkt ni vill han blir bara starkare för varje Ful kommentar ni skriver Och om ni skriver Fina & Söta så blir han dubbelt starkare!! ** Hahaa, Men nu vill jag att de ska sluta på riktigt!!

Mitt riktiga svar angående detta Går så här :


Fint skrivet, Rabih Man blir irriterande ibland när de håller på. Och nu alla bara nån skriver ( Hoppas ingen gör det) något fult bryr vi inte oss för då kommer den bara skriva ännu mer. Så nu den kommer in sen skriver något Fult! När ingen svarar imot så kommer han/hon tröttna och sen Gå iväg!! Tack Rabih För ditt Tal, Hoppas de fattat nu att du oxå är en människa som alla andra, Fast du har kommit längre än vissa andra! Hoppas du inte är arg längre! Hoppas de slutar snart! Rabih kommer Alltid Stötta dig & Älska Dig! Du har gjort mitt liv mycket ljusare Och jag kan see framåt! Du är Min Framgång! Du har lärt mig mycket om musiken, Nu vågar jag vara mig själv & Inte skämmas lika mkt som förut, Du har gjort mig Lyckligare ( Mycket**) Du delar med dig av ditt liv Och de är de som är braa med dig Jag har träffat dig nu typ 2-3 Gng! Och hoppas att jag snart ska träffa dig igen De kome bli lite svårt för att ska opereras på Måndag! Men hoppas att jag ser dig innan dess! Låt inte de hindra dig med de du gör! Ta inte åt dig utan istället så Läs va de har och säga och sen gör ett ännu bättre nummer så de blir ännu mer Avundsjuka! Jag vill att du ska Veta att jag Alltid Kommer va vid din sida Och Känn aldrig dig ensam för du vet juu att du har dina underbara Fans vid din sida! Hoppas du läser detta för de skulle betyda mycket för mig Hoppas du hare braa & Lev ditt Lyckliga Liv & Snälla Vi vill ha en skiva snart :P! Älskar dig över hela mitt hjärta & Kommer Alltid Göra Det!! / D Puss & Kram Du är vår Framgång!!

Hoppas ni förstår nu! :)


♥♥ Happy Valentine's Day ♥♥

♥♥♥ Happy Valentine's Day Rabih, Älskling ♥♥♥

♥♥♥  Ha en UnderBar Dag, Rabih ♥ Habibi  ♥♥♥ 

♥♥♥  Saknareey! Kom tbx till Uppsala Snart Alla Längtar & Saknareeey! ♥♥♥

♥♥♥ Ta Hand Om Dig ♥♥♥


 

 Happy Valentine´s Day

 


♥♥♥♥

Heej alla!
Kollade nyss på Godare än glass. De va jätte roligt hade på högsta ljud. Rabih var så sööt, Tea oxå.! ♥♥♥♥♥♥
Rabih gjorde min dag. Att bara see hnm på tv rutan så gjorde de mig glad :) Så denna lördag är den bästa hitils ( felstavning) Jag älskar dig RABIH JABER! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥/ D Puss & Kram ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥


;)


Heej Alla hitta detta klipp många delar på där rabih e med!

Heej alla!

Heej alla ganska nervöst just nu för de är i morgon eller i över imorgon som rabih kommer tala om vinnaren! Okey jag tror inte jag skrev så braa!

Skrev så här :

Heej Rabih!
Frågan var ju varför just jag ska vinna denna tävling
Jo eller jag vet inte exakt cf just jag ska vinna denna tävling,
Men de jag vill säga är att jag älskar dig de har jag gjort sen den din audition i idol! De var för 5-6 månader sen!
De va en kväll som jag hade tråkigt så jag bestämmde mig att sätta på tv:n och kolla på Tv,
Jag satt på kanal 4 och såg att det var Idol!
Jag satt och kolla de va många som var jätte braa!
 Men sen tröttna jag
Men sen kommer de fram en kille han är säger att han steker hamburgare i en restaurang som han jobbat på i ca: 2 år!
jag visste direkt att denn killen hade något speciellt!!
Så jag stanna och vänta på att han skulle sjunga sen så vard e hans tur.
Så kommer han in och säger att han heter Rabih Jaber, tyckte att de va så sööt namn!
Sen så börja han och sjunga han sjöng så vakert att jag börja fälla tårar.
Jag brukar inte gråta men plötsligt så kom tårar! Min mamma kom in och sa vf gråter du?
 Jag bara lyssna bara på rösten den går rakt in i hjärtat! Och jag menar det här!
Men okey frågan var ju vf ska just jag vinna denna tävling?
Jag brukar inte vinna sånna här tävlingar eller jag brukar inte vinna några tävlingar alls!
Men jag vill vinna den här tävlingen jag villd e så gärna inte för att jag älskar dig.
Eller Jo jag älskar dig men för en annan sak också,
jag behöver den här tröjan! Jag ska opereras om typ 1 Vecka och 3 dagar!
Och jag är jätte rädd, för att jag har aldrig opererats! Och jag vet ju att om man har rabih vid sin sida så klarar man allting.
Men jag har inget som är så här te.x att de är rabihs!
Jag är jätte rädd att opereras och gör läkarna ett fel så kan jag kanske inte gå längre ;(
Bara jag hade tröjan innan den 22 så skulle de va den bästa gåvan!
jag skulle ha tagit på mig den eller bara hålla i den under operationen!
Så skulle jag inte vara rädd längre för då har jag ju Rabih med mig då
Vet att de finns många som skrivit jätte braa.
 Men jag vill detta så gärna!
Min vän sa idag “ Hoppas du vinner tävlingen för om du vinner så får jag en bit tråd från rabihs tröja av dig!´´ Jag ba tack men de är svårt för de finns så många braa som skriver braa saker, Och jag skriver inte alls braa. plus att jag aldrig har vunnnit sånna hära tävlingar så de blir jätte svårt..:((
Jag lovar & Svär att jag inte ljuger om Operationen, när jag operreras så kommer mamma ta kort och jag kommer sätta upp de på min blogg hoppas du kollar då!
http://WWW.diaanalskarrabiih.blogg.se

Rabih jag älskar verkligen dig och jag menar allt jag skrivit! Som någar skriver

Det finns tre underbara ord , Tolv bokstäver , Fyra vokaler , Åtta konsonanter och En vacker betydelse . Orden är : Jag älskar dig !

Hoppas du läser detta!! Jag älskar dig! / D Puss & Kram

Okey jag erkänner de va inte så  braa men jag menar verkligen allt detta! Jag menar det! jag har skrivit det direkt genom hjärtat! / D Puss & Kram Älskar er!




Heej!

Heej alla måste tyvär meddela att veckans Gästbloggare är sjuk! Men undrar om någon annan vill vara? Älskar Er! <33 / D Puss & Kram!! <333

OO!

Okey nu ska jag berätta :) Från och med imorgon ska jag ha gästbloggare varje vecka på fredagen! :) Och imorgon ska min bästa vän vara : De är Lara som ni kanske har hört talas om :)
Så om ni vill va Gästbloggare här på bloggen så måste ni säga till:9 Och ni får typ prata om vadni vill såklart så ska de handla om Rabih.! Och jag ska försöka göra så att Rabih kollar! på de ni skriver :))

Och om ni vill vara gästbloggare! Så skriv vf just du ska vara nästa veckas gästbloggare!


What i Do!!

Heej alla hoppas ni mår bra. <33

Ska visa er hur de ser ut i våra klassrum ( På bänkarna, på borden, i böckerna, på tavlan) På mina händer :)
HÄr är det från bänken i vårt svenska klassrum :)


Här är från tavlan som vi hållde på me idag, eller vi gör de typ varje dag :)




Och det här håller vi på med på lektionerna :)







På mitt sudd!


Och så förra veckan så träffa jag ju Rabih så här stog det på mina händer:)


Ser ni armbanden? De har jag haft på mig inte ens tagit av mig de 1 enda gång::  Sen 21/11-09 De va då jag träffa Rabih för första gången :)
 
Och sen sist men inte  minst så var vi typ i förrigår i Biblioteket! Så skulle man skriva en hälsning till ngn man gillar Asso för att det är Alla hjärtans dag snart :) <33 De här gjorde vi de fanns inte en enda hjärta kvar som det inte stog Rabihs namn på ':)









Okey detta var inte det jag skulle berätta! men okey vet inte vad jag ska skriva detta är bara så ni vet vad jag gör i skolan och såå.......! / D Puss & Kram! <333

Till Rabih :) (L)

Rabih du är min måne,

Du är ingen fåne!!

Rabih du är min sol,

För att du är så Cool!!!

Rabih de som hatar dej har

hjärta av stål,

Men vet du vad? Du är min Idol!

Okey den va inte braa! men ändå! Snart ska jag berätta ngt hoppas ni kommer gilla det! :) / D Puss & Kram


:O

”Dumt av Tony”

Vem hade du hellre sett försvinna?

– Dansmässigt är det Willy. Men visst, han är underhållande. Men sedan är det Rabih. Det borde ha varit han som åkte nu. I tre veckor har han knuffat bort bättre dansare bara för att han är populär. I kväll hade han en bra kväll – det var bara tur.

Rabih Jaber reagerar starkt på Tonys ord.

– Det var jävligt oproffsigt och lågt av Tony Irving att ge sig på mig. Det var synd att Agneta åkte ut för hon är en fantastisk människa men det är dumt av Tony att säga så här. Det har märkts från första stund att Tony haft någonting emot mig.

De läste jag nyss på aftonbladet men har lästd det på tv4.se men de står inte likadant!


Heej Heej!

Heej Alla, Hoppas ni mår braa!
Fått veta Exakta tider och datum för de här programmet som Rabih är med i. :)
De börjar Lördag den 13/02-10 Kl: 08:20 Sen slutar den ungefär vid 08:40 så den är typ bara 20 minuter!
Tycker de är kort tid men Bättre än inget, Jag får ju see Rabih :) ♥
Programmet heter godare än Glass :) Programmet kanske börjar  08:25 För att de e lite konstigt  på tv4.se står det 08:20 och på Godare än glass bloggen står det 08:25!!
Här är bloggen till godare än glass :

http://www.lattjolajban.se/bloggen/blogg69138/Artikel2329663.aspx


Min Dag med Rabih & Tony :P

Heej alla hoppas att ni mår braa! Jag kanske inte mår så braa just nu för varit i romme alpin och blev sjuk när jag kom hem, sen så kolla jag på let´s dance då Rabih åkte ut! Blev så Ledsen men jag är glad att Tony gjorde som jag sa! Jag saåt hnm att vara snäll & Sen att göra tummen upp när de e Rabis som dansar & Om ni kollar ordentligt så gör han de efter poängen! Och så har jag lärt mig en grej, man ska inte säga att man hatar någon tills man träffat den! För att Jag har gillat Rabih sen Audition på Idol! Och De är jag glad över! Och Jag Gillade Eddie oxå, men inte så mkt! Och Jag gillade inte någon annan i Idol! Men sen den 21/11-09 Så träfade Jag Rabih, Eddie, Reza & Nicklas Och Börja Tycka om de! Men jag tyckte eller Tycker fortfarande men asso Rabih låg 1:a för mig! Nu tycker jag om Reza & Nicklas oxå brukar lyssna på Deras låtar oxå! Ock sen så hatade Jag Erik & Calle Eller  inte hatade Erik men tyckte bara om hnm putte lite bara! Men när jag träffade de så Börja Jag gilla De Och nu är de som om Att Calle Ligger Före Erik på de som jag tycker om! Och sen Tony Då Eller Jag hatade inte hnm & Jag Gillade inte hnm så de va så här i mitten! Men när jag Såg hnm i förigår så Börja jag gilla hnm helt plötsligt! De va som Rabih sa, Om man pratar med själva Tony i verklig heten så är han snäll faktisk ( stavning) Men asso de jag menar är att Man ska inte säga man hatar någon förrän man träffat de i verkligheten! Ska berätta lite om Torsdags Hur de såg ut i  Kista & de!

Torsdags :

Först så kom vi hem från skolan Asso Jag mina två bsta vänner! sen sminkade vi oss och gjorde hjärtan på kinden och så och se skrev jag så här på mina häner ända upp så skrev jag stort RABIH <3 Och sen på Den andra Jaber <3.  Så när vi kom till kista fick vi vänta i 10 minuter tror jag? Sen kom Tony Upp på sen! Och nårgra börja skrika de kom mest  från oss! Vi stog längst fram! Sen så skulle Cecilia eller vad hon heter & Björn Dansa ! Jag tror de va Cha Cha! Sen så sa Tony vem vill dansa på Scen! Och de va tre killar sen så sa han vilka tjejer? Min kompis börja skrika så hon fick dansa Cha Cha med en kille de såg så roligt ut! Sen så fick Cecilia & Björn dansa igen men jag vet inte va de va! Jag tror de va Paso Doble Tror Jag! Hon hade så fin kläning! Sen efter det fick vi vänta på Rabih alla väntade! Sen så såg jag någon som liknade Rabih komma ut från en klädaffär! Och de va han så jag skrek RABIH alla ba vart? Jag ba Där och pekade Sen alla börja skrika! sen kom han upp på scen och Jag, Dalia & Lara skrek mest sen han kolla på oss hela tiden.! sen slängde slängpussar till hnm och han gjorde tbx!! :) <333
Sen så fick han dansa sin speciella Dans ( MoonWalk Fast på hans sätt), Skiit fin dans! Sen så skulleman få Autograf... Vi fick vänta lite i led! sen när vi kom upp på scen så Sa Maria`` Heej ´´ och jags a Heej tbx! sen kom vi fram till Rabih :) Sen han ba Heej! Jag ba Heej! Sen sås a min kompis till Rabih `` Rabih kola på hennes halsband.. Men han kanske inte förstog de som vi skulle säg var kolla Rabih Kolla på hennes halsband Kepsen är en symbol för dig så ser jag en keps så kommer Rabih i mina tankar:)) :)  Sen så skulle vi ta kort! Så sa mina kompisar typ `` JALLA din Skynda Ta Kort elelr ngt sånt´´ Sen han ba Jalla Kom då.! Så SÖÖÖÖÖÖÖT! Sen fråga min kompis om vi fick Pussa hnm han ba ok  men bara på kindeen! Hon gjorde det sen fråga jag om jag oxå fick göra det.. Sen gjorde jag det han va så sööt!! Sen fick vi gå ner så vi ställde oss framför scenen..! Och börja skrika min vän skrek till hnm Rabih du e skiit söt! Han ba du Oxå.... :)) Sen så skulle han gå ut så vi gick fram till stoppet och han stog där . då kom alla tjejer springande, min vän fråga om en sista kram så han krama henne oxå och så kramade jag oxå så gick han och jag sprang efter hnm sen så visade jag mina armar där de Stog Rabih <3 Jaber <3. Så gick han så dansa Cecilia & Björn igen :) tror de va vals. Sen så ville Tony ha upp tjejer på scen som skulle dansa.. Så gick jag och mina två vänner plus 21 st till
Så dansa vi sen skulle Publiken skrika vem de gillade mest! Så skrek de till två tjejer först och sen så blev Tony Uttråckad så han räcknade alla på scen vi  blev 24 st! sen han ba alla får 10 veckors dans träning med mig Gratis Så alla börja skrika.. Han ba lämna era nummer och namn där nere så får ni gå efter det.. efter dit gick vi och köpte godis sen gick vi till Mc Donalds.. Och efter det gick vi hem kom hem typ halv 10 tror jag.. Sen så sov jag typ kvart i 12 tills 04:45 För skulle til Romme  Alpin.. Men jag lovar under de där få timmarna så tror jag har vaknat 100 gånger minst! Och drömd 100 drömmar och mer om Rabih!

Här kommer bilder ::



Jag & Rabih <333



Rabih <33



Rabih såå Sööt! Man ser på hans kind de e lite svart de av från vårat hjärta på kinden!



Rabih sååå Sööt!



Älskar Hans Skratt <333



Cecilia & Björn ( De Dansa Skiit Fint)



Jag & Tony ( Han var skiit rolig)



Tony , Dalia, Lara & Jag <333 Tony var Dalia´s Nya Bff!



Cecilia, Björn &  Jag!


Hoppas ni hare braa!! kolla in denna video har gjort den till Rabih men den kanske blev lite för suddig!



Rabih Dagen!

Heej alla, Hoppas ni mår braa!
Idag så är det Rabih Dagen :9 Har haft hjärtat på kinden nu sen morgonen! Alla i skolan tillochmed lärarna ville veta vad det var för ngt! Men någraa visste redan! De va skiit skämmigt några killar från uppsala basket var där, en lärare frågade mig vf har du hjärta på kinden? min kompis svara som vanligt bara för att hon gillar Rabih! Så alla kolla på mig skiit skämmigt hon  satt och skrek i skolan!! Jag är en blyg person, och hon gjorde så att jag skämmdes ännu mer!!
Har bestämmt mig för ngt varje månad den 3:e ska jag ha ett hjärta på högra kinden :) Hoppas ni oxå har det! Ska påmminna er några dagar innan :) Vet inte vad jag sak skriva.
 Typ kanske drar till Kista Galleria imorrn! Han har signering tror jag några har sagt det :)  / D Puss & Kram


Gjort klart Videon!

Heej Alla Jag har gjort klart videon och den kunde inte komma in på youtube tills nu :) Har mixat lite med låtarna de är 5 låtar med b.la de bästa låtarna han sjungiit!


:) Ha <3 imorgon!

Har ni glömt bort eller? Imorgon ska alla ha ett hjärta på höger kind om ni gillar/Älskar Rabih Jaber <333
De gör inget om du gillar hnm lite eller mkt Ha ändå!! Jag ska ihjallefall ( STAVNING) ha!


Och en grej till Kanske drar till Kista på torsdag!!

Weeeeeeeeee Fått Reda på ngt!!!



Rabih ska dansa i Kista Galleria På Torsdag!!!! :))) Bara en halv timme från mig, vill så gärna draa ditt men de finns bara ett problem!! Min pappa ska jobba tills halv 6 sååå! Ohh Blir så F**king Arg!! Har drömt om Rabih nu i typ 6 dagar i rad! Jag visste att ngt braa skulle hända sa de till min bästa vän varje dag! Och sen i går så skulle jag gå in på hans blogg!! Och då stog det!!! Rabih ska till Kistaa! Och jag kanske inte får see hnm!! Ska försöka och göra så att jag drar dit men vi får hoppas!! Ska kanske fråga min moster om de inte ska dit på torsdag! Om jag inte skämms!!
kolla i let´s dance hemsidan för några minuter sen! Och hitta tiderna om ni vill ha så här e deee... Kl 17:30 & 18:15 & 19:00 måstee see de bara!!Kommer döda mig sj ...!!!! / D Puss & Kram


Läs!! & Skicka vidare

Onsdag den 3/2 ska ALLA som gillar/älskar Rabih Jaber ha ett hjärta på höger kind! Det kvittar om du gillar honom lite eller jätte mycket, gör det ändå!

KOPIERA OCH SÄND VIDARE


RSS 2.0